marți, 8 decembrie 2009

Garfield



Vlad m-a ajutat sa-l descopar pe Garfield. Sunt niste delicioase carti cu benzi desenate de Jim Davis. Garfiel este un motan supraponderal, lenes si egoist care iubeste lasagna, uraste mancarea pentru pisici si sfarseste temporar smotocit de cainele mare al vecinilor pe care tot el il provoaca. Garfield nu are probleme existentiale, filosofia lui este simpla si graviteaza in jurul mancarii si somnului iar cel mai greu pentru el este sa treaca peste ziua de luni. Motanul bea cafea, citeste ziarul si, spre deosebire de stapanul sau John (pe seama caruia face diferite ironii in pisceasca), are succes imens la pisicute. Dar nu, Garfield nu poate avea o relatie stabila cu o alta pisica pentru simplul motiv ca exista cineva de care este foarte indragostit: EL insusi.

Garfield se trezeste dimineata:
...Voi merge sa alerg in dimineata aceasta
...Bineinteles ca imi va fi frig la inceput
...Dar mai apoi imi va fi cald si voi fi transpirat
...Iar inima imi va bate repede si voi fi ametit
...Voi avea basici in talpa
...Voi avea febra musculara zile intregi
...Probabil ca nu ar fi asa de rau sa fac jogging dar este atat de previzibil!

John: Hei, Garfield, ghici ce? Azi cainele vecinului (cainele mare care-l smotoceste pe Garefield) a dat o petrecere de ziua lui.
Garefield: Aceasta caramida ar trebui sa fie un cadou potrivit. (Garefield  arunca caramida peste gard, in capul cainelui).
Garefield: La multi ani, caine!
Cainele iese furios...
John: Buna ziua doctore! Credeti ca puteti sa-mi extrageti chirurgical pisica dintr-un caine?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu