luni, 27 iunie 2011

Zece lucruri care-mi fac bine la nervi

1. Perna ortopedica cu spuma speciala. O saptamana intreaga am dormit fara ea in cantonamentul lui VLad de la mare si mi-a lipsit mai tare decat cel mai bun prieten. Stiu, sunt groaznica si antisociala, dar perna mea e pe locul I in topul tuturor preferintelor.

2. Dopurile de urechi. Nu stiu cum se face dar de cate ori vreau sa dorm putin este imposibil sa nu inceapa cineva sa bocane, si taie cu ferestraul, sa toace cu ciocanul de snitele, etc.

3. Cizmele Bearpaw  - sunt chiar super

4. Crocsii - si pentru adulti si pentru copii, perfect vara, cand ti-e lene si vrei ceva comod, care sa se spele si sa se si usuce repede


5. Fondul de ten Chanel

6. Peugeotul 207 pentru ca inseamna libertatea de a merge oriunde

7. Lentilele de contact pentru ca de cand le port am reusit sa fac sport, sa port ochelari de soare, de schi si de inot, sa ma eliberez, de ce nu, de un handicap vechi.

8. Telefonul Samsung Galaxy - pentru ca este chic, mai ieftin decat IPhonul dar mai bun, singurul telefon cu care eu , care sunt tehnofoba, am reusit sa fac si altceva decat sa dau si sa primesc telefoane.

9. Cutitul de Chef - un articol pe care l-as lua cu mine pe o insul apustie10. Cartea Cartilor, Biblia adolescentei si tineretii mele - Zorba lui Kazantzakis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu