joi, 19 mai 2011

D'ale copilariei

Ieri clasa lui Vlad a petrecut 3 ore in compania unei clase de elevi de a XI-a. Liceenii au fost extraordinari. S-au pregatit cu fursecuri, bomboane, sucuri, au organizat diverse concursuri, au facut niste proiecte comune unde cei  mari au facut echipa cu cei mici  (Vlad a adus o sacosa de plastilina si a facut un peisaj de munte impreuna cu coechipierul lui). La sfarsit au organizat un concurs de dans. Cei mici au dansat s cei mari au fost in juriu :)). A castigat Vlad!!!! Habar n-am cum ca eu nu l-am vazut niciodata dansand. A primit premiu o ciocolata si a venit deosebit de incantat.

Acum, vorba lui Sim, din doua una: ori a dansat bine si le-a placut pustilor de liceu, ori i-a facut pe toti sa se tavaleasca de ras si i-au premiat tupeul.

miercuri, 4 mai 2011

Saptamana aglomerata

- Nunta lui William cu Kate (vaai!!! ce buchet faaain!!!). In rest... traba lor ca nu ma intereseaza nici daca se iubesc, nici daca se urasc, nici daca pleaca in luna de miere. Si sincer nu pricep obsesia unora pentru astfel de amanunte.
- Moatea lui Osama Bin Laden; ucis de americani ca sa nu vorbeasca. Imi dau seama ca era un detinut greu de tinut multa vreme departe de opinia publica internationala, un detinut care putea sa spuna multe (adevarte sau nu), o bomba cu ceas ce putea produce SUA in prizonierat mult mai multe daune decat a produs in libertate.
- Arestarea lui Vantu. Doamne, am trait s-o vad si pe-asta! Aaaleluia!